Samenspel Ameland houdt het levendig

AdverterenHOLLUM – De website van Persbureau Ameland krijgt zoveel bezoekers, dat verenigingen en bedrijven verzekerd zijn van lezers als ze hun activiteiten op de website laten plaatsen. Elke publicatie van een actie bewijst dat. Of het nu de verenigingenactie van een supermarkt is of een stemming voor een Amelandse zangeres.

Dat nieuws niet gratis is moge duidelijk zijn ook al lijkt het alsof het via internet aangeboden nieuws zonder kosten geconsumeerd kan worden. Linksom of rechtsom moet er voor de faciliteit worden betaald. De organisatie moet kunnen draaien. Persbureau Ameland biedt adverteerders de mogelijkheid hun activiteiten te publiceren voor een publiek dat geïnteresseerd is in Ameland. Het samenspel tussen adverteerders en nieuwsdienst houdt het Amelander nieuws levendig.

De website met Ameland nieuws krijgt meer dan 30.000 bezoeken per maand en dat aantal blijft maar groeien: 800 per dag in 2009, 900 bezoekers per dag in 2010, oplopend naar 1200 in 2011. Aan het begin van het eerste kwartaal van 2012 schieten de bezoekersaantallen omhoog naar meer dan 2200 per dag.

Adverteren op de website van Persbureau is daarom interessant. Bovendien kunnen alle adverteerders – in redelijkheid – gratis gebruik maken van onze journalistieke dienstverlening. Te denken valt aan het doorplaatsen van persberichten, korte interviews, een filmpje en het laten plaatsen van de activiteiten in de agenda.

Vanaf juli 2011 is Persbureau Ameland de beheerder van Koopplein Ameland, de website met rubriekadvertenties uit de eigen gemeente met een doorplaatsing naar Kooplein Nederland. Koopplein Ameland trekt 16.000 bezoekers per maand (januari 2012).

Daarnaast beheert Persbureau Ameland de iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl . Ook die voorzieningen verheugen zich in een steeds maar groeiende belangstelling.

Klik op de Bel nu advertentie en bekijk welke reclame bij uw organisatie past; zo houden we met elkaar het Ameland nieuws levendig.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *