Rondje oude boorlocatie paal 3

HOLLUM – De oude NAM-locatie bij paal 3, op het westeinde van het Ameland, moet worden gesaneerd. Het hek is los en er is, zo te zien, enige activiteit geweest in de vorm van markeringsbuisjes prikken en roosters en luiken vrijmaken. Voorbereidende werkzaamheden in de vorm van het leggen van rijplaten is op enige afstand gaande.

Wat er gemarkeerd is met blauwe en gele buisjes, waarom er slangen liggen, wat er in de vaten in de container zit en wat zich onder de luiken bevindt is vooralsnog niet duidelijk. De NAM wil de locatie voor eind april 2019 opgeruimd hebben.

Ameland Vandaag

Ameland Vandaag is het videokanaal van Persbureau Ameland. Op dat YouTube kanaal worden filmpjes gepubliceerd over Ameland en de Wadden. Abonneren kan zonder kosten. Alles komt voorbij: natuur, cultuur, evenementen, sport, storm, strandval, duindoorbraak, winter, voorjaar, zomer en herfst, Kunstmaand en amateurkunst, liefhebberij en werk, school en cursus, vaargeul en veerboot, HDK2018 en LF2018 en natuurlijk de gemeentepolitiek.

De laatste twee bijdragen gaan over de sanering van de oude NAM-locatie. 

Hebt u een idee voor een filmpje? Neem dan contact op via CONTACT.

Abonnee

Als abonnee op Ameland Vandaag hoeft u geen filmpje meer te missen, want elke abonnee kan zijn abonnement zo instellen dat er een seintje komt wanneer er weer een bijdrage door Ameland Vandaag is gepubliceerd. U kunt dan ook de premières van de video's zien en tijdens de première chatten over het onderwerp.

Abonnee word je door op de rode knop ABONNEREN klikken.

Ameland Vandaag is te vinden via de banner van YouTube, op de PC of iMac te vinden in de kolom rechts naast dit bericht.

Videosponsor

Sponsor worden van een filmpje? Meer klikken voor het filmpje van uw bedrijf? Voor 15 euro komt uw filmpje aan het einde van een Ameland Vandaag filmpje in beeld. Neem contact op via CONTACT en stuur de link van uw filmpje alvast door. Zo zet u bijvoorbeeld uw verhuurhuis in de etalage of uw hobby, handwerkwinkel of groentekraam.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *