Rondje Ameland nummer 18

HOLLUM – Op zaterdag 14 juni is de 18e editie van Rondje Ameland, de wandeling rondom het hele eiland.

De bijna 50 kilometer lange wandeling wordt door de organisatie “de ultieme uitdaging” genoemd. Inmiddels is al duidelijk dat meer dan 400 wandelaars die uitdaging aangaan. Er is nog ruimte voor honderd lopers: het maximum aantal is op 500 deelnemers gesteld.

Aanmelden kan via de website van www.rondjeameland.nl De inschrijvuing sluit op 14 mei.

Het sympathieke en goed verzorgde wandelevenement is ook voor vrijwilligers een festijn. Wie het van die kant wil beleven kan zich aanmelden bij de organisatie. Rondje Ameland kan mensen die een verzorgingspost willen bemannen, een EHBO-diploma hebben, hand en spandiensten willen verrichten goed gebruiken. Na afloop is er voor vrijwilligers een bbq waar nog eens gezellig nagekletst kan worden. Aanmelden kan via info@rondjeameland.nl

Rondje Ameland is een lokaal, nationaal en internationaal evenement. Dit jaar doen er, naast Amelanders en andere Nederlanders, ook mensen uit Duitsland en Zweden mee.

De jongste deelnemer is 12 en de oudste is 79 jaar én … dit jaar vieren twee mensen hun verjaardag tijdens het Rondje. Alvast van harte en veel plezier.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *