Ron de reus kiest voor Nobeltje

NES – Ron, de grote vriendelijke reus uit The Biggest Loser, liep vandaag mee in het wandelevenement Tussen Slik & Zand. Samen met Liset van der Wal, zus van deelnemer aan datzelfde programma Robert van der Wal, wandelde hij vandaag zijn kilometers.

Ron kwam, net als alle deelnemers, uit bij de finish op het Kerkplein in Nes en daar was een klein marktje met informatie, wandelschoenen, muziek en Nobeltje. De afgeslankte Obelix van The Biggest Loser nam een souvenir van Ameland mee naar huis: een fles – hoe kan het ook anders – Nobeltje.

Over zijn deelname aan Tussen Slik & Zand deed de grote man een beetje geheimzinnig. Het wandelevenement, dat hij liep in het tenue van The Biggest Loser, zou een project zijn dat onderdeel is van het afvalprogramma. Robert deed aan dat project kennelijk niet mee, want de Amelander was in geen velden of wegen te zien.

Als alle uitzendingen van The Biggest Loser zijn geweest kunnen de mannen vrijuit praten over hun deelname en dan komen ook wij het naadje van de kous te weten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *