Ridder & De Vries mobiel te vinden

HOLLUM – Zet hem op de App, dat is het motto van de HERFSTACTIE 2012.

Zet je bedrijf, evenement, accommodatie op de app met het meest gelezen en actuele Ameland nieuws, nieuws dat je niet wilt missen.

De iPhone app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl voor alle smartphones, duiken met u de herfst in. Daar maken we een vrolijke bedoening van middels een HERFSTACTIE. 

Wie voor 21 december 2012 zijn bedrijf of activiteit met een GROTE presentatie op de app laat zetten, betaalt voor de presentatie 96 euro voor het eerste jaar en voor het tweede jaar HELEMAAL NIETS.

Uw bedrijf is dan altijd mobiel te vinden op de applicatie met het nieuws en de agenda van Ameland en u kunt zonder extra kosten uw activiteiten (b.v. kerstbrunch, muziek, klaverjassen, haringparty, golfwedstrijd) op de Ameland agenda laten plaatsen.

Dat is wat (nieuwe) klanten op uw spoor zet.

U kunt hier aanmelden voor een presentatie. We komen ook graag even bij u langs om het u te laten zien.

Ridder & de Vries Transporten en het Distributiecentrum in Leeuwarden zijn de nieuwste aanvullingen op de app.

>>> kijk hier voor meer informatie over uw bedrijf op de app

>>> lees hier over apps van Ameland

Sporters kunnen thuis en mobiel de oproepen voor AdventureRun kaarten raadplegen. Kijk bij Vraag & Aanbod Ameland op de app, de mobiele website of op de website.

Faber BeheerJeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *