Reiziger van het Ruige Land op Ameland

NES – Reiziger van het Ruige Land is een solovoorstelling van schrijver en muzikant Auke Hulst. In verhalen, beelden en liedjes neemt hij ons mee van het Groninger platteland – zoals vereeuwigd in zijn autobiografische bestseller Kinderen van het Ruige Land (2012) – naar The Great Wide Open van de Amerikaanse weg, voor een verhaal over reislust, dode helden en een jonggestorven vader. Dat doet hij mede aan de hand van zijn met de Bob den Uylprijs bekroonde reisboek Motel Songs (2017), de bijbehorende liedjes die hij onderweg schreef en opnam in Amerikaanse motelkamers, en nieuwe muziek die hij schreef tijdens de lockdown.

Aansluitend een nazit in de vleugel van Nescafé, waar nagepraat kan worden met de schrijver en er mogelijkheid is tot het signeren en aanschaffen van de verschillende boeken van de schrijver.

  • Reiziger van het Ruige Land
  • 23 november
  • Vermaning in Nes
  • 20:30 uur
  • € 15,–

Reserveren via de Kunstmaand.

→ Lees op het Ameland Boeken blog op welke manier Ameland in de boeken van Auke Hulst verschijnt

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *