Protestantse diensten rondom de Kerstdagen

BALLUM – De protestantse kerkgemeenschappen van Ameland vieren deze Kerstmis online. "Kerst is dit jaar anders dan we hadden gehoopt. We zijn meer thuis en de meeste kerstvieringen gaan niet door. Maar natuurlijk laten we de kerstdagen niet zomaar voorbijgaan.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om online af te stemmen op onze vieringen. Ook op een later tijdstip zijn de diensten terug te kijken. Zo beleven we kerst toch samen. Al onze diensten zijn te volgen via het YouTube kanaal Protestants Ameland. Uw betrokkenheid wordt enorm gewaardeerd.

Op Eerste Kerstdag kunt u om 10.10 uur ook afstemmen op NPO2. Onze eigen ds. Anne-Meta Kobes-Gerritsen leidt dan samen met ds. Rene de Reuver een kerstviering vanuit de St. Joriskerk in Amersfoort. De bekende band Sela werkt ook mee aan deze dienst.

Kerstdiensten op Ameland

Vrijdag 24 december

  • 21:00 uur Kerstnachtdienst vanuit de Herenwegkerk

Zaterdag 25 december

  • 10:00 uur Kerstviering vanuit de Magnuskerk

Zondag 26 december

  • 10:00 uur Tweede Kerstdag & zondagsdienst vanuit de Magnuskerk

We wensen een ieder hele goede en gezegende kerstdagen toe en een gelukkig nieuw jaar.

ds. Anne-Meta Kobes Gerritsen

ds. Sijbrand Alblas"

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *