Presentatie Holwerd aan Zee

NES – De Werkgroep Holwerd aan Zee houdt een presentatie over het project Holwerd aan Zee in de Clemenskerk te Nes. Holwerd aan Zee is een uniek project, dat voorziet in een aantal grote ingrepen in het landschap. Alles met het doel de leefbaarheid in het dorp Holwerd te vergroten.

De zeedijk wordt doorgebroken, is het plan, en binnendijks komt een groot spoelmeer dat via waterwegen de Waddenzee verbindt met de Friese Meren. Het idee werd geboren aan de toog en is daarna serieus uitgewerkt en lijkt zelfs, in het land van dijkbouwers, kans van slagen te hebben. Het draagvlak is in alle geledingen van de samenleving groot, regionaal, provinciaal en bij de Rijksinstanties.

Werkgroep Holwerd aan Zee presenteert in de Clemenskerk het plan met informatie over het MIRT onderzoek, nieuwe recreatiewoningen, Hotel Holwerd, Sense of Place, Living Lab HaZ, UNESCO Man & Biosphere, maar ook over de verbinding tussen Holwerd en Ameland en hoe dit gebied in totaliteit een slag kan maken.

  • Datum: 9 februari a.s.
  • Plaats: St. Clemens Kerk, Nes
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Presentatie: Werkgroep Holwerd aan Zee  

meer over dit project lezen? Tik dan Holwerd aan Zee in bij ZOEKEN

⇒ nog meer over Holwerd aan Zee lezen, klik dan hier

⇒ ook je activiteit in de agenda van PA? Neem dan contact op cia CONTACT

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *