Paintball in Tropica Ambla

Geplaatst op: 25 juli 2010 - Categorie: Alles & Algemeen

Tropica Ambla als speldecor

NES - Tropica Ambla, het subtropische zwembad dat al jaren droog staat, wordt inderdaad gebruikt voor paintball activiteiten. Een vriendengroep komt er af en toe samen om een spelletje verf te schieten. Op YouTube vonden we onderstaand filmpje van juni 2010 dat 'Paintball ontgroening' heet.

Eerder kregen we een wat onduidelijker filmpje toegestuurd. Dat plaatsten we op de website met een oproep: Wie weet hier iets meer over te vertellen?

De telefoon stond niet roodgloeiend, maar er kwam wel enige reactie. Het zou om een activiteit van een stel vrienden gaan. Niets illegaals en de beheerder van het gebouw weet er van.

Andere reacties via de mail vragen - al dan niet serieus - of het voormalige zwembad te koop is. Deze mailers hebben kennelijk ook wel zin in zo'n mooie grote binnenspeeltuin. Deze reageerders zijn doorverwezen naar de makelaar.

>>> lees hier 23 juli 2010 Actie in Tropica Ambla en bekijk het 'spionnenfilmpje'

NB. 25-7-2010: wie het filmpje op YouTube nog niet heeft gezien heeft pech. Het is inmiddels verwijderd van YouTube. De beheerder van Tropica Ambla gaf te kennen dat de vriendengroep niet eerder weer mocht paintballen dan nadat het filmpje van de site van Persbureau Ameland verwijderd was. Op het argument dat het immers op het openbare YouTube kanaal staat, is het vervolgens door degene die het op YouTube heeft gezet, ene 'deswijg', van dat kanaal verwijderd. 'Deswijg' is het zwijgen opgelegd.

26-7-10 Het filmpje Paintball ontgroening doken we nog ergens anders op. U krijgt alsnog een kans om het feest in het zwembad te zien. Volg deze link, bijt even door de reclame heen en dan...

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?