Paardenreddingboot in april weer naar zee

HOLLUM – De paardenreddingboot gaat naar verwachting op 16 april weer daar zee. Dat laten de Amelander Musea en Stichting Paardenreddingboot Ameland weten. De demonstratie in de voorjaarsvakantie komt daarmee te vervallen.

Vanwege de huidige coronamaatregelen komt een demonstratie van de paardenreddingboot in de voorjaarsvakantie net te vroeg. De paarden hebben twee jaar lang niet voor de reddingboot gelopen en de boot zelf stond al die tijd in het boothuis. Zaterdag 16 april 2022 gaan de paarden de reddingboot volgens traditie weer naar het strand brengen. Als alles volgens verwachting loopt en de benodigde evenementenvergunning afgegeven kan worden. 

Paarden en voerlui staan in ieder geval klaar om de reddingboot te lanceren. Houd de website en social media kanalen goed in de gaten voor actuele informatie.

Bron Amelander Musea

lees hier over Storm wil naar zee; van elk verkocht boekje gaat een euro naar Stichting Paardenreddingboot Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *