RSS
Zoeken

Op zoek naar Friese vagina

Geplaatst op: 18 februari 2019 - Categorie: Kunst & Cultuur

LEEUWARDEN - IepenUP start een zoektocht naar een Fries woord voor vagina. Waar de rest van Nederland sinds kort poenie gebruikt, is Friesland nog op zoek naar een mooier woord voor vagina. Daarom organiseren iepenUP Live en Omrop Fryslân een wedstrijd, waarin het beste Friese woord voor vagina gekozen wordt.
 
De aftrap voor de namenwedstrijd is op woensdag 20 februari in het radioprogramma 'De middei fan Fryslân' op Omrop Fryslân. Vanaf dan hebben alle Friezen vijf dagen de tijd om hun beste naam voor poenie in te zenden. Dit kan via de Facebook-pagina van Omrop Fryslân, maar ook anoniem via een bericht in de app van Omrop Fryslân.  
 
Het winnende woord wordt bekendgemaakt tijdens iepenUP Live: De Grote Vaginavond, op woensdag 27 februari. Deze talkshow staat geheel in het teken van het vrouwelijke geslachtsdeel. Alle geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom in De Neushoorn (gratis toegang). De uitzending is vanaf 20.00 uur ook te volgen via een livestream op de Facebookpagina’s van iepenUP en Omrop Fryslân, en via de app van Omrop Fryslân.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?