Op Ameland toch weer een positieve

BALLUM – Ameland heeft er toch weer een positieve coronatest bij. Het totaal aantal positieve tests, geteld vanaf eind september 2020, is daarmee 135.

Zorgcentrum De Stelp versoepelt per 2 februari de bezoekregeling. Per bewoner mag er dan per dag één bezoeker komen. In totaal mag de bewoner drie vaste bezoekers zien, per dag één van hen.

In verpleeghuis Berchhiem in Burgum, net als De Stelp een locatie van Kwadrant, gaat het minder goed dan in De Stelp. Het verpleeghuis heeft met een grote corona-uitbraak te maken. In Berchhiem zijn 37 bewoners en 35 medewerkers positief getest en stierven al twaalf bewoners aan corona.

⇒ de sneltestlocatie van Snelteststraat Ameland: voor eilanders en bezoekers aan het eiland. In februari 2021 zijn de openingstijden van maandag tm vrijdag van 15:00 – 17:00 uur.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *