Online Informatiebijeenkomst Net op Zee

DEN HAAG – Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en TenneT (een Nederlands-Duitse transmissienetbeheerder die zich bezighoudt met elektriciteitstransport) nodigen de bewoners van de Waddenerilanden uit voor een online Informatiebijeenkomst over het project Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden.

De online bijeenkomst is op dinsdag 16 juni van 19:00 tot 20:00 uur. Wie deel wil nemen moet zich via de QR-code aanmelden.

De informatiebijeenkomst gaat over de integrale effectanalyse (IEA) van het project Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden. Vanwege de coronacrisis is de bijeenkomst digitaal.

De IEA wordt toegelicht en er is de mogelijkheid om vragen te stellen. De bijeenkomst wordt ook opgenomen, zodat geïnteresseerden die dinsdagavond niet kunnen het op een later tijdstip terug kunnen kijken.

De IEA is gepubliceerd op de website van energie projecten, via deze link te raadplegen.

Dossier Corona

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *