Ondernemend Ameland: “We moeten het samen doen”

HOLLUM – "We moeten het samen doen!" Dat is wat je telkens weer hoort op avonden van VVV en ondernemend Ameland.

Om handen en voeten aan het "samen doen" te geven, heeft Persbureau Ameland diverse manieren om bedrijven en verenigingen te steunen. Eén daarvan is de verzamelpagina met links van het eiland. Een andere is de app Ameland Actueel die een handzaam adres- en telefoonboekje van het eiland in zich draagt. Verder brengt het persbureau regelmatig nieuwsfeiten over Ameland in het algemeen en over bedrijven op het eiland voor het voetlicht. 

Op hun beurt kunnen bedrijven tips doorgeven aan het persbureau en agenda-activiteiten melden, presenteren op de app en adverteren op de website. De bedrijven die presenteren op de app kunnen zonder extra kosten hun activiteiten in de Ameland agenda laten opnemen.

Bijna alle websites die betrekking hebben op Ameland staan vermeld in de Links-verzameling op de Links-pagina van Persbureau Ameland. Staat uw website er nog niet bij, dan kunt u die kosteloos aanmelden via de Contact-pagina.

We vragen alleen om de link naar het Ameland nieuws van Persbureau Ameland op uw website te plaatsen.

Wilt u uw website extra in de kijker spelen, meld hem dan aan als Website van de Maand. Een maand lang staat uw website dan in de spotlights en dat levert gegarandeerd vele extra bezoekers op. Website van de Maand vermelding kost 75 euro.

⇒ klik hier om alle Websites van de Maand tot nu toe te bekijken.

Laatst aangemelde sites op de Links-pagina

1.   Ameland aan de MuurAmeland Actueel

2.   Plastic Soup Surfer

3.   Startpagina Waddeneilanden

4.   Zorg Coöperatie Ameland

5.   Buro HDK 2018

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *