Omrop Fryslân calamiteitenzender

LEEUWARDEN – In tijden van calaimeiten is Omrop Fryslân de calamiteitenzender van de provincie. Veiligheidsregio Fryslân adviseert het nieuws te blijven volgen. Persbureau Ameland draagt haar steentje bij door landelijk en provinciaal nieuws lokaal te vertalen. De Veiligheidsregio: "Via de media ben je op de hoogte van alle actualiteiten die spelen en die ook op jou van toepassing kunnen zijn. Weet jouw nieuwsbronnen dus te vinden, zeker bij calamiteiten en noodsituaties." 

Calamiteitenzender

Voor Fryslân is Omrop Fryslân de calamiteitenzender. Is er dus sprake van een noodsituatie of calamiteit in jouw omgeving? Via deze zender hoor, zie en lees je wat er aan de hand is en waar. De Omrop communiceert via verschillende kanalen.

Radio en TV

De omroep Omrop zendt uit via radio en tv. Kijk hier voor een actueel overzicht van radio- en tv-frequenties en stel je radio en tv hierop in. Om de zender altijd te kunnen ontvangen (ook bij stroomuitval!), is het handig om een radio op batterijen in huis te hebben. Heb je die niet? Schaf deze dan aan en zorg altijd voor een voorraad batterijen.

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *