Oldtimers van Autodrop maakt uniek dropje voor LF2018

LEEUWARDEN – De directies van Concorp en Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 hebben vorige week een partnerovereenkomst ondertekend. Het meest unieke van deze samenwerking? Concorp introduceert onder haar dropmerk Oldtimers een speciaal dropje voor Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 (LF2018).

Een authentiek Fries dropje

Met de samenwerking laat Concorp zien dat ze trots is op de Friese oorsprong van haar fabriek. De productie begon immers ooit in Leeuwarden. Volgens het bedrijf is er maar één manier om deze trots goed uit te dragen en dat is met het Friese dropmerk bij uitstek: Oldtimers. Thijmen Peter de With, CEO van Concorp, kan nog geen tipje van de sluier lichten over de smaak van het nieuwe dropje. ,,Het product is nog in ontwikkeling. Maar zoals men van Oldtimers gewend is, focussen we op de authentieke en kwalitatieve smaak. Een dropje waar iedereen van houdt!” Het product is in samenwerking met Poiesz Supermarkten ontwikkeld en zal daar vanaf januari 2018 exclusief verkrijgbaar zijn.

Cultuur veroorzaakt ook economische impuls

Concorp wordt met haar merk Oldtimers co-sponsor van LF2018. ,,We roepen regelmatig dat cultuur ook een economische impuls teweegbrengt”, zegt Tjeerd van Bekkum, CEO van LF2018. ,,Welnu, dit dropje levert straks het tastbare bewijs voor deze stelling.” De bedrijfsvoering van Concorp is sterk gericht op verantwoord en duurzaam consumeren en produceren. ,,Bij zo’n partner voelen wij ons thuis”, aldus Van Bekkum. ,,Duurzaamheid is namelijk een belangrijk thema in onze filosofie en die van de stad en provincie.”

Over Concorp

Concorp is een Nederlands 100 procent familiebedrijf dat actief is in de zoetwaren. Concorp heeft twee eigen productielocaties waar onder andere de merken Autodrop en Oldtimers worden gemaakt en is exclusief distributeur in Nederland van meerdere A-merken zoals Fisherman’s Friend en Ricola. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan winegum, drop en keelverfrissers, waaronder ook verantwoorde concepten als biologisch en suikervrij snoepgoed.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *