Oerol Startpagina

HOLLUM – In het netwerk van Startpagina is een pagina ingericht met linken over Oerol op buureiland Terschelling. Oerol is al sinds 1982 een inspiratie voor alle Waddeneilanden. Ameland kwam vijf haar na de start van Oerol met 'kleintje Oerol' in de vorm van het Rôggefeest. De Oerol Startpagina is hier te vinden.

Een andere nieuwe Startpagina gaat over Culturele Hoofdstad, een pagina met vele linken naar Culturele Hoofdsteden en naar Mienskip Projecten voor 2018. Ameland staat erbij. Deze Startpagina is hier te vinden.

Startpagina.nl is de enige echte startpagina die al ruim 15 jaar een overzicht van populaire websites biedt, van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare websites. Startpagina adverteert op de landelijke televisie en heeft meer dan een miljoen bezoekers per dag.

Waddeneilanden.Startpagina.nl

De Startpagina Waddeneilanden zit ook in het Startpagina netwerk. Die pagina verzamelt links naar de Waddeneilanden van Nederland, Duitsland en Denemarken. De eilanden, die een ideaal oord vormen voor vakanties en weekendjes uit. Niet alleen zijn de eilanden mooi en vol natuur en cultuur, je hebt er ook de frisse wind, veel zonuren en de Noordzee voor een heilzaam zeebad. Waddeneilanden doen je goed. Men spreekt niet voor niets van ‘vitamine W’.

Link naar uw website

De Waddeneilanden.Startpagina wordt beheerd door PA. Er staat een verzameling verwijzingen op naar verhuuraccommodaties, hotels, nieuws en het Waddenweer. De festivals op Ameland en die op de andere Waddeneilanden mogen niet ontbreken. Laat uw waddenlink er bij zetten en wees verzekerd van een mooie plek op een relevante startpagina in het circuit van veelbezochte hulpwebpagina's. Waddeneilanden.Startpagina is begin juli ingericht en is bezig een prachtig overzicht van Waddeneilanden gerelateerde links te worden.

Link en banner

De Waddeneilanden.Startpagina plaatst commerciële links van bedrijven op de Ameland van harte. Een commerciële link wordt al geplaatst voor twee euro per maand. Meld uw accommodatie vandaag nog aan. Aanmelden kan via de Contact met beheerder, rechts op de Startpagina.

Een andere interessante Startpagina is die over Neerslag.

Alle Startpagina's die door PA beheerd worden zijn hier te vinden.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *