NostalgieNet richt de camera op Ameland

HILVERSUM – De mooiste plekjes van Ameland zijn binnenkort te zien op NostalgieNet. Het programma “Ontdek je Plekje” maakt een nostalgische reis door Ameland langs historische en natuurlijke bezienswaardigheden. De aflevering wordt op 21 januari aanstaande uitgezonden om 18.00 uur.

Midden op het eiland Nes met de Klokkentoren en de imposante vuurtoren op de Hollumer duin aan de westkant van Ameland. Traditionele hekjes, groene latjes met witte punten, commandeurshuizen en het Oudste huis van Ameland in het noordelijke deel van Hollum, vlak bij de toren. Midden in Nes een pleintje met een kerkje en de laat gotische Sint Magnuskerk. Het monument de Oudheidkamer in Hollum en de Korenmolen Phenix. Natuurgebied Oerd rond de nostalgische reis over Ameland af.

 lees hier meer over Nostalgienet en Ameland op de buis

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *