Noorderlicht duidelijk te zien

HOLLUM – Zo nu en dan is het Noorderlicht boven Ameland te zien. Van afgelopen nacht komen er waarnemingen van Terschelling, Ameland, Lauwersoog en zelfs uit Brabant. Op Ameland viert natuurfotograaf Johan van der Wielen momenteel vakantie en als echte plaatjesjager was hij vannacht paraat. Van der Wielen heeft iets met Ameland, zijn vrouw is uit Amelander ouders geboren en familie Van der Wielen is onder meer op Ameland om haar vader te bezoeken.

Johan van der Wielen neemt steevast de fotospullen mee naar het eiland en maakt de mooiste foto's van de paardenreddingboot, de kleine watersalamander, het Wad, de duinen, de sterrenhemel en vannacht dus van het Noorderlicht.

De fotograaf geeft ook workshops, houdt presentaties (onder meer over de Wadden) en organiseert fotoreizen naar binnen- en buitenland.

tik Johan van der Wielen in bij ZOEKEN om de mooiste foto's van hem te zien

lees hier meer over wat Noorderlicht eigenlijk is of bekijk onderstaand filmpje van Voigt Travel

bezoek de website van Johan van der Wielen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *