Nieuw filmproject op Ameland

HOLLUM – Regisseur Steven de Jong, die in 2010 op Ameland de film Penny’s Shadow opnam, komt in 2012/ 2013 met een nieuw filmproject voor het eiland. De Jong wil een serie opnemen over Snuf de Hond. In 2008 maakte hij Snuf de Hond in oorlogstijd en de tv film Snuf en de jacht op Vliegende Volckert, die door de EO werden uitgezonden. Inmiddels is de regisseur weer met de EO in onderhandeling over een nieuwe Snuf-serie die op Ameland speelt. Het decor van het eiland bevalt de regisseur.

Steven de Jong was samen met zijn zoon Leo op Ameland om een cheque  van 15.000 euro in ontvangst te nemen. Theo Pijpers van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Ameland had hen daarvoor uitgenodigd. De Stichting Bevorderen Efficient Betalen beloonde Ameland voor de eilandbrede pin-betaal faciliteiten: Ameland is 100 pin-eiland en Pijpers maakte van de prijsuitreiking een mooi fotomoment. De cheque werd tijdens de lancering van de paardenreddingboot aan BN-er De Jong overhandigd. De regisseur lanceerde op het strand zijn nieuwe filmplannen waarin Ameland weer een rol mag spelen.

>>> lees hier over de Pinprijs voor Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *