Nederlands Politieorkest met muzikaal ‘Politie voor Iedereen’

BUREN – Op dinsdag 27 juni 2023 staat het Nederlands Politieorkest met haar nieuwe show 'Politie voor Iedereen' in de sporthal van Klein Vaarwater. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Het Nederlands Politieorkest (NPO) bestaat uit ruim 60 muzikanten werkzaam bij de nationale politie en zijn afkomstig uit bijna alle politieregio’s.

Mensen helpen, de kwetsbaren in de samenleving beschermen en de wet handhaven waar nodig; dat is wat politiemensen doen en wat ons drijft. Daarbij is iedereen voor ons gelijk; wij zijn een Politie voor Iedereen en dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Even normaal is het dat we een organisatie zijn met heel verschillende mensen met uiteenlopende talenten.

Met haar nieuwe show wil het Nederlands Politieorkest het thema Politie voor Iedereen muzikaal ten gehore brengen. Samen met collega’s met diverse achtergronden zullen zij dit ten gehore brengen. Van de muziek van ‘An American in Paris’ tot boerenrock en van Donna Summer tot Stef Bos. Laat u deze avond verrassen door het Nederlands Politieorkest en alle collega’s die op het podium staan.

Gratis kaarten zijn te bestellen via de website van theater De Lievekamp. (https://politieorkest.nl/agenda/ameland/).

Bron Nederlands Politieorkest

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *