Muziekvereniging Excelsior naar Ameland

OOSTERHESSELEN – Muziekvereniging Excelsior uit het Drentse Oosterhesselen komt  1, 2 en 3 juni naar Ameland. Eens in de drie jaar gaan de fanfare en de malletband van de vereniging met elkaar op reis. Na onder andere Denemarken, Engeland, België en Bakkum is nu Ameland aan de beurt.

De vereniging geeft onder leiding van dirigent Floris de Wever een aantal concerten.

Op vrijdagavond  1 juni wordt gestart met een mars door Hollum. Zaterdag worden twee concerten gegeven. Om 14.00 uur op vakantiepark Boomhiemke en om 17.15 uur op het Zwaneplein in Hollum. Zondag sluit de vereniging haar reis af met om 13.30 uur een concert op het Kerkplein in Nes.

Voor deze reis heeft Excelsior gekozen voor een ‘reisprogramma’. Het varieert van Klezmer tot Pop en van Franse chansons tot Nederlandse voetballiedjes. Een gevarieerd programma dus.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *