Muziekavond Canite Tuba

NES – Muziekvereniging Canite Tuba heeft op zaterdag 14 februari de jaarlijkse grote muziekavond in De Boeg te Buren. Tot de pauze is er plaats voor concerten van de brassband, de doedelzakband en het jeugdorkest van de vereniging. Na de pauze is er een muziek- en lichtshow door Amelander zangers en zangeressen met begeleiding van alle muzikanten van de vereniging. Ook zangkoor Crescendo geeft een concertje en begeleidt met achtergrondzang de Amelander artiesten. Dit alles wordt ondersteund door een combo bestaande uit Daniël Metz, Martijn Boelens en William de jong. Er wordt muziek gespeeld en gezongen van onder meer Adèle, Led Zeppelin, André Hazes en Michael Bublé.

Licht en geluid wordt verzorgd door Theo de Haan. De jaarlijkse gezellige verloting zal niet ontbreken.

Tot nu toe werd voor de muziekavond geen entreegeld gevraagd, maar door de hoge kosten van zo’n concert en het wegvallen van de concertruimte van Canite Tuba, de St.Clemenskerk, is de vereniging toch genoodzaakt deze avond aan de bezoekers van 16 jaar en ouder 5 euro entree te vragen.

Voor dat geld  hoop Canite Tuba iedereen een plezierige en vooral verassende avond te bezorgen.

 lees hier meer over Muziek op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *