Muziek- en Zangavond

HOLLUM – De jaarlijkse Muziek- en zangavond in de Doopsgezinde kerk aan de Herenweg in Hollum is op maandag 20 oktober is. De avond begint om 19.30 uur.
Medewerking zal worden verleend door verschillende Amelander koren en muziekgezelschappen, zoals: het koor van de Plattelandsvrouwen "Lust en plezier" onder leiding van Trijnie Wijnberg en Pietje Ruygh, de “Blokfluiters” o.l.v. Agatha Wetting, de “Vrolijke Snaren” o.l.v. Baukje van der Meer, de muziekgroep van Sip Boelens, een zangkwartet bestaande uit Jaap de Boer, Giel van Leerzem, Baukje van der Meer en Inge Dokter, Daniël Metz, “Sekadnamaja” o.l.v. Agatha Wetting en Daniël Metz, het jeugdkoor en het gelegenheidskoor van het Doopsgezind/Gereformeerd samenwerkingsverband. “Natuurlijk is er ook ruimte voor samenzang, want wat is er mooier dan met elkaar te zingen en te musiceren,” laten Akkie Bakker, Giel van Leerzem, Nellie Wijnberg en Trijnie Wijnberg van de muziek commissie weten.
Tijdens de pauze is er een verloting. Loten zijn aan het begin van de avond te koop in de hal van de kerk. De toegang is gratis en bij de uitgang is er een collecte. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de vernieuwing van het meubilair in de ontmoetingsruimte van de Gereformeerde kerk.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *