MTB-Ameland zoekt vrijwilligers

Adverteren

NES – Op 10 en 11 maart organiseert Stichting Sportpromotie Ameland de derde editie van MTB Ameland, het mountainbike evenement op Ameland. De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers.

Casper van der Kamp: “De voorbereidingen zijn al weer in volle gang en er hebben zich al weer erg veel "bikers" ingeschreven. De verwachting is dat ca 800 mountinebikers komen genieten van een prachtige dag of weekeinde op Ameland.

De vaste "parcoursbouwers hebben al weer toegezegd om te helpen bij het uitzetten van de verschillende routes. Voor andere taken tijdens het evenement zijn wij weer op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen dit mooie evenement mogelijk te maken. In de bijlage (foto) kan je bekijken wat er zoal gedaan kan worden en de tijden dat dit plaats gaat vinden. Vindt je het leuk om een mooie sportdag op Ameland van dichtbij mee te maken geef je dan op via de mail info@sportpromotie-ameland.nl of bel met Casper vd Kamp 0646351852.

In de week voor het evenement zal de indeling gestuurd worden en is er een bijeenkomst gepland op vrijdag 9 maart om 20.30 in de kantine van de sporthal Nes.”

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *