Mooiste idee van Ameland door naar de finale

HARLINGEN – Het mooiste idee voor de Waddenzee dat van Ameland kwam is door naar de finale. Dat wil zeggen, een van de twee ideeën van Ameland. Met 46 punten haalde Waddenpost de finale top tien. Het Groene Licht haalde het helaas niet. Vandaag kwam het bericht dat Waddenpost is uitgenodigd voor een spetterende finaleronde op 25 juni in Neushoorn in Leeuwarden. Daar mag Waddenpost haar idee in 5 minuten pitchen voor het voltallige publiek en de vakjury.

De persoon die zijn of haar idee het beste weet te presenteren wint de Wadden Award 2016. De winnaar mag kiezen waar de Award uit bestaat. Ook het publiek kan stemmen op haar favoriete idee. Het idee met de meeste stemmen wint de Wadden Award publieksprijs

De finaledag zal onder andere bestaan uit presentaties van de ideeën, een WADex lezing, stemrondes en een lekkere lunch! Ook vertellen Thomas Leerink, Nienke Dijkstra en André Seinen wat hen inspireert om het Werelderfgoed Waddenzee beter te maken. 

Waddenpost mag zoveel mogelijk publiek meenemen. Wie mee wil naar Leeuwarden op 25 juni moet zich even aanmelden, want er wordt een lunch verzorgd en de organisatie wil graag weten op hoeveel mensen ze kan rekenen. Wacht niet te lang, aanmelden kan hier.

 

⇒ bekijk hier nogmaals het mooie idee

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *