Mon Amour met nieuwe zanger verder

VOLENDAM – Mon Amour gaat Johan Keizer missen. De zanger van de band maakte kenbaar dat hij privè, werk en Mon Amour niet meer met elkaar kan verenigen. De band met Buremer Daniël Metz op de accordeon, krijgt het steeds drukker. De concertagenda voor dit jaar loopt aardig vol. Mon Amour gaat onder meer een tour maken langs de Nederlandse theaters.

Johan Keizer schrijft: “Toch zal niet iedereen van ons dat gaan meemaken, helaas. Zoals enkele van jullie inmiddels zullen weten is mijn lieve vrouw zwanger van ons tweede kindje dat wij (als alles goed gaat natuurlijk) in september hopen te mogen verwelkomen. Ook ben ik per 1 november 2009 partner geworden bij een gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam. Het behoeft geen nader betoog dat het bovenstaande een enorme impact heeft op mijn persoonlijke leven en op gespannen voet staat met mijn rol als zanger van Mon Amour.

Steeds heb ik de wens gekoesterd om beide ‘levens’ te combineren, maar dat bleek ijdele hoop. Ik zag de band steeds groter en succesvoller worden maar ik moest iedere keer aan de spreekwoordelijke ‘rem’ trekken vanwege mijn werk als advocaat. En dat wil ik de band niet langer aandoen. Nederland is klaar voor Mon Amour en daarbij kan de band niets in de weg staan, zelfs niet zijn frontman.”

Band en zanger hebben moeten besluiten een vervanger te zoeken. Inmiddels is die gevonden. Binnenkort komt Mon Amour met de nieuwe zanger naar buiten.
"Zolang mijn opvolger zich nog voorbereid op wat nog allemaal komen gaat, zal ik de honneurs waarnemen. Ik hoop jullie daarom allemaal nog een keer te mogen zien tijdens de (weliswaar laatste) aankomende optredens,” zegt Johan Keizer tot zijn fans.

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *