Mollemania stamt uit Ballum

BALLUM – Mollemania, de fietsgekte die is ontstaan rondom Wielrenner Bauke Mollema, vindt zijn oorsprong in Ballum. Lees erover in de nieuwste editie van Ameland in Zicht Magazine. Nummer 5 ligt in de winkels en bij de VVV en is online via de VVV Webshop te bestellen. 

Nummer vijf is de dikste editie die tot nu toe van het magazine verscheen. Een waar gaat het over in AiZ? Ja, over Bauke Mollema, die een beetje Amelands is en over de magie van Ameland die geen seizoenen kent. De website AIZMagazine vertaalt het zo: "Ook nu die warme zomer heeft afgezwaaid en de dienst er op zit voor de lifeguards; nu de strandstoelen weer in opslag staan en zandkastelen door de vloed zijn meegenomen. Ook nu is het hier wonderschoon. Vooral nu. Als rust en stilte zich herpakken en de zee zich van haar meest onstuimige kant laat zien. Ameland in dat mystieke licht. Mistig, ingetogen. Tegen een loodgrijze horizon die nauwelijks verschil maakt tussen lucht en zee."

Dát is wat u terugleest in het magazine.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *