Mijn Ameland Foto – 7 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 7 –

Nummer 7 in deze rubriek is gemaakt door Jeanet de Jong. Het is een foto van Douwe Wijnberg uit Hollum die bezig is met ge'naten kruien. Drie kwartier voor laag water, zegt Wijnberg, dat is de beste tijd om garnalen te scoren. Hij zit dik in de truien en heeft lieslaarzen aan. Anders zou het wel een erg koud werkje worden. De score was deze rit minimaal, maar de Hollumer gaat het een andere dag weer proberen. Zelf gevangen en direct gekookte garnalen zijn lekkerder dan lekker.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *