Mijn Ameland Foto – 46 –

HOLLUM – Mijn Ameland Foto is een rubriek, waar lezers van PA zich kunnen uitleven en hun mooiste Ameland foto kunnen opsturen om hem te laten publiceren. Een foto van de natuur, de dorpen, een nieuwsfeit: ze zijn allemaal van harte welkom.

Ameland Foto – 46 –

Mijn Ameland Foto nummer 46 is van Quin Voogt (11). Hij maakte vandaag op zijn eerste vakantiedag op Ameland deze prachtige foto van een goudhaantje in het Hollumerbos. "Er was heel wat geduld voor nodig om dat kleine, bewegelijke vogeltje te fotograferen, maar het is gelukt en Quin is supertrots op het resultaat," schrijft zijn moeder Sonja Hooijkaas-Voogt. Super foto, Quin! Bedankt voor het schieten van deze plaat.

Mijn Ameland foto opsturen

Stuur ook een foto op, naar info@persbureau-ameland.nl en zet er in het kort bij wie de foto heeft gemaakt, wat er op de foto staat, waar de plaat is geschoten en waarom dit onderwerp op de kiek is gezet. Wie, wat, waar en waarom, dus en dan ziet u uw foto terug in deze rubriek.

Bekijk hieronder de hele verzameling foto's uit de rubriek.

In 2020 beginnen we met een nieuwe serie.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *