Midzomerfeest met Foodplein

BUREN – Zaterdag 29 juli 2017 staat het dorp Buren weer in het teken van Midzomerfeest. Het gehele dorp word omgetoverd tot speel- en activiteitenterrein voor jong en oud. Er zijn diverse muziekoptredens en gezellige bands. "Voor de lekkere trek bent u dit jaar ook bij het Midzomerfeest Buren aan het juiste adres," beveelt de organisatie haar nieuwe Foodplein van harte aan.

Foodplein Midzomerfeest

Op het veld naast 't Wantij is er een mini-openluchtrestaurant ingericht met uiteenlopende lekkere hapjes. Maak een smakelijke ontdekkingstocht door het diverse aanbod van streetfood. Proef de specialiteiten van de ambachtelijke slager uit het dorp, de lekkerste ribs en grilburgers, Amelander lamsspecialiteiten. Maar ook seafood vers van de zee met bubbels. Voor de liefhebbers van zoetigheid; diverse huisgemaakte taartjes en gebakjes met als dorstlesser heerlijke fruitwaters en groene thee vers uit de tuin.

Dorpsbelang Buren nodigt u van harte uit op het Foodplein Midzomerfeest voor een lekker hapje en drankje. Het Foodplein is open van 14.00 – 18.00 uur. De entree is gratis.

lees hier meer over Buren

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *