Meunsternimmer niet naar Borkum

BALLUM – Een vliegtuigje vol reporters had vanmorgen van Ballum naar Borkum zullen vertrekken, alleen, het vliegtuigje ging niet. VVV Ameland was er, De Amelander was paraat, AmelandinZicht was present, Waddenpost ontbrak niet, alleen het vervoermiddel kwam niet aanvliegen. De Ostfriesischer-Flug-Dienst had een aantal mensen van Ameland uitgenodigd om eens een vlucht naar Borkum te maken, als proefvlucht voor een recreatieve vliegverbinding tussen de twee Waddeneilanden. De reporters konden er dan mooi over schrijven, de fotograaf kon er over fotograferen en de VVV man kon het reisje aanprijzen in arrangementen. Dat was allemaal prima voorbereid, alleen het weer liet het afweten. Het was boven Borkum te mistig om op te stijgen. 

De Meunsternimmer had het reisje 'smorgens om 20 over 7 aangekondigd in de rubriek Meunsternimmers op Omrop Fryslân en de Omrop belde later op de dag om te horen hoe het was geweest. Niet. Het was niet geweest.

Het tripje naar Borkum is nu gepland op 14 april, ijs en weder dienende.

 lees hier over de Meunsternimmer

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *