Meer dan 360 uitgaven in Ameland Boeken blog

HOLLUM – In de loop van de jaren zijn er heel wat boeken, magazines, kaarten en spelletjes over Ameland uitgegeven. In het blog Ameland Boeken worden ze verzameld. Er staan inmiddels meer dan 360 titels op en nog is de verzameling niet compleet. De boeken worden niet verkocht via het Ameland Boeken blog; het is slechts de verzameling, met tips waar de uitgave te bestellen of te halen is. Het eerste nieuwe boek zit er aan te komen: 'Begraven op Ameland'. Het wordt op 8 april gepresenteerd door de uitgever. 'De Zoete Zusjes gaan op vakantie (naar Ameland)' is al te bestellen en er komt nog meer uit, komende maanden.

Er staat nog een spannend kinderboek in de steigers, een boek waar u binnenkort op kunt intekenen. Op de foto hieronder wordt al een hoekje van de omslag onthuld. Hoe dichter de verschijning nadert, hoe meer van de omslag zichtbaar wordt. Dan staan er nog leuke uitgaven voor kinderen op stapel, die voor volwassen Amelanders en Ameland liefhebbers ook 'om te hebben' zijn en waar veel plezier aan te beleven valt. Hou deze website en het blog Ameland Boeken maar in de gaten om de ontwikkelingen te volgen. Binnenkort wordt ook daarvan een tipje van de sluier opgelicht.

Heeft u een Amelandboek in de kast staan dat nog niet in de verzameling voorkomt, stuur dan een foto van de voorkant, achterkant en binnenkant met de uitgeversgegevens. Dan wordt dit boek ook op Ameland Boeken vermeld. U kunt een berichtje sturen via het contactformulier op het blog zelf of via Facebook.

Heeft u zelf een verhaal in uw hoofd dat u wilt uitgeven? Een bijzonder boek dat u wilt maken, maar weet niet waar te beginnen? Of heeft u het boek eigenlijk al klaar en zoekt u nog een redacteur en uitgever? Neem dan contact op met Ameland Pers Uitgeverij (te vinden via het hoofdmenu van deze PA website) of met Charlotte Penders van Charming Stories.

Jeanet de Jong

Het blog Ameland Boeken is via deze link te vinden. Scrol er maar eens rustig doorheen en geniet van al het moois dat er in de loop van de tijd is verschenen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *