Mathijs Deen en De Duiker

HOLLUM – Mathijs Deen, bekend van het boek 'De Wadden', die in 2022 met de 'De Hollander' kwam heeft een nieuw boek. 'De Duiker' borduurt voort op de Waddenthriller 'De Hollander', spannende geschiedenissen die zich afspelen in het Waddengebied. Beide boeken zijn bijgeschreven in het 'Ameland Boeken blog' omdat er een link naar Ameland in te vinden is. Het betreft in beide gevallen een minuscule link, maar ook een kleine verbinding is een verbinding.

Deen is alweeer bezig met een derde boek in de serie over rechercheur Liewe Cupido van Texel. In dat boek gaat Ameland een grotere rol spelen, belooft de schrijver. Mathijs Deen zegt naar aanleiding van de plaatsing van 'De Duiker' op het Ameland Boeken blog: "Voor echte scènes op Ameland verwijs ik graag naar het derde boek."

lees hier over 'De Duiker' op het Ameland Boeken blog

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *