MadNes over het Amelander polsbandje

NES – Steven, Danny, Floris, Celine & Symen vinden het heel erg dat MadNes 23020 niet door kan gaan. Ze schrijven het volgende: "Vanwege de nieuwe maatregelen die vorige week zijn aangekondigd, moeten we met pijn in ons hart melden dat MadNes 2020 niet door kan gaan. We balen hier enorm van en kunnen maar moeilijk geloven dat we een zomer zonder MadNes tegemoet gaan. Gezien wij als organisatie het hele jaar met veel passie samen met vele betrokkenen aan MadNes werken, valt dit nieuws ons erg zwaar. Deze maatregelen vallen buiten onze macht en daarom hopen we op jullie begrip."

Voor alle eilanders die een Amelander polsbandje hebben gekocht het volgende:.

MadNes wordt door vijf vrienden georganiseerd vanuit een stichting. Zij organiseren het festival vanaf de keukentafel en kunnen hier niet van rondkomen, waardoor ze allemaal baantjes ernaast hebben om dit mogelijk te maken.

Het hele jaar door maken ze noodzakelijke kosten voor het festival en de organisatie van elke editie begint al voordat de vorige editie is afgerond.

De mannen van MadNes: "We hebben als festival een kleine buffer, maar deze is niet groot genoeg om de gemaakte kosten van MadNes 2020 te dekken. Als we iedereen de kosten van zijn ticket volledig terug geven, gaat MadNes failliet en heeft het festival geen toekomst meer.

Er is geen winstmarge die we kunnen wegstrepen en daarom kunnen we helaas niet het gehele bedrag teruggeven: een deel van de ticketinkomsten is nodig om de vaste kosten te dekken.

Het komt er op neer dat we €33,50 van het gekochte Amelander polsbandje van €47,- kunnen retourneren.

Kan je het geld missen en wil je MadNes graag steunen? Dan kun je ervoor kiezen om het geld niet terug te vragen. Naast eeuwige roem en héél veel dank word je hierdoor ook beste vriend van MadNes voor het leven.

Vul dit formulier in om het bedrag te laten retourneren. Het doorgeven van de gegevens kan tot 1 juni. Het bedrag zal uiterlijk 12 juni op je rekening staan.

We hadden natuurlijk het liefste de gehele ticketkosten teruggegeven, en begrijpen dat dit misschien niet leuk is om te horen. Maar we hopen heel erg dat jullie begrijpen dat dit voor ons echt de enige mogelijkheid is om ervoor te zorgen dat er in 2021 weer een editie van MadNes kan plaatsvinden, met daarna nog vele edities die volgen.

Heb je vragen hierover? Bekijk dan deze pagina, waar we nog meer uitleg geven over deze keuze.

We hopen je te zien op MadNes 2021 waar we natuurlijk de vetste editie ooit van gaan maken! Het aftellen duurt dan wat langer, maar de pret wordt des te groter. We gaan ervoor!"

Steven, Danny, Floris, Celine & Symen bedanken een ieder voor het begrip en steun.

Dossier Corona

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *