MadNes kaartverkoop Amelanders

NES – MadNes start bijna met de kaartverkoop. Op 3 februari gaat het los, voor zowel Amelanders als festivalgangers van buiten het eiland. Dat is iets anders dan in voorgaande jaren.

De kaartverkoop begint op zaterdag 3 februari om 11 uur. Amelanders kunnen daarvoor op Camping De Kiekduun terecht. MadNes zegt daarover: “De Amelander kaarten zijn een stuk goedkoper dan de reguliere kaarten, mede vanwege de jarenlange gastvrijheid van de Amelanders. We waarderen het namelijk enorm dat we al zoveel jaren MadNes op Ameland mogen organiseren en de hulp krijgen van heel veel Amelander partijen.”

MadNes vervolgt: “Om de Amelander polsbandjes exclusief beschikbaar te houden voor de Amelanders, hebben we wat aanpassingen in ons systeem doorgevoerd. Hiermee willen we zorgen dat de Amelander polsbandjes ook echt bij de Amelanders terecht komen. In het verleden hebben we gemerkt dat hier helaas flink misbruik van werd gemaakt, waardoor de Amelanders uiteindelijk achter het net visten. En dat willen we natuurlijk niet!

Daarom worden er:

  • uitsluitend polsbandjes verkocht op vertoon van een geldige Wagenborg pas. (het pasnummer wordt genoteerd, dus een pas kan maar een keer gebruikt worden).
  • maximaal 2 polsbandjes per Amelander/ Wagenborg pas verkocht.

De polsbandjes kosten € 41,50 per stuk. Ter info: hier zitten niet de camping, maaltijden en clinics in die wel in het reguliere kaartje zitten. Voor vragen kun je altijd even een mailtje sturen naar info@madnesfestival.nl.

Let op: wij verzorgen aparte polsbandjes voor sponsoren, medewerkers en vrijwilligers. Het kan dat je straks een bandje koopt, maar dat later blijkt dat je een polsbandje krijgt als sponsor, medewerker of vrijwilliger. Maak je dan geen zorgen, want dan zorgen we voor een gepaste oplossing voor jouw situatie.”

Steven, Sjors, Floris, Symen en Danny van het MadNes-team zeggen tot slot: ”Tot bij De Kiekduun.”

En natuurlijk: Tot MadNes.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *