MadNes kaarten voor Amelanders

NES – De kaartverkoop voor MadNes voor Amelenders  staat voor de deur. Van maandag 30 mei t/m zondag 5 juni kun je bij Camping De Kiekduun je Amelander polsbandje kopen. "De verkoop duurt dus maximaal een week, zorg daarom dat je er op tijd bij bent en niet achter het net vist", beveelt MadNes van harte aan. Zoals altijd ben je verplicht om je Wagenborgpas te laten zien bij de aankoop en kun je per persoon maximaal twee polsbandjes kopen.

MadNes bestaat vanwege de steun en gastvrijheid van Amelanders. Daarom heeft MadNes ook dit jaar weer aparte kaarten voor de Amelanders. 

Goed om te weten:

  • Deze polsbandjes zijn alleen voor de Amelanders. Daarom ben je verplicht om je Wagenborgpas te laten zien bij de aankoop.
  • Per Wagenborgpas kun je maximaal twee Amelander polsbandjes kopen.
  • De Amelander polsbandjes kosten €55,- per stuk. Dit is flink goedkoper dan de reguliere kaarten, maar wij geven graag deze korting omdat we zo van de Amelanders houden.
  • In het Amelander polsbandje zit niet de camping en de clinics, die wel in het reguliere MadNes kaartje zitten. 
  • De verkoop van de Amelander polsbandjes stopt na zondag 5 juni. Zorg dus dat je er op tijd bij bent, zodat je niet achter het net vist.

Bron MadNes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *