MadNes Festival genomineerd voor Friese Popawards

NES – MadNes, het skate, surf en muziekfestival op het strand bij Nes, is genomineerd voor de publieksprijs van de Friese PopAwards (FPA). 

Op vrijdagavond 9 december vindt de FPA plaats in Neushoorn in Leeuwarden. Ook dit jaar reikt FPA een Publieksprijs uit. De genomineerden zijn: Jack Bottleneck, FarmFest, Somnium, Popcity, 8501INDIE, Into the Void, Promised Land Festival, TrompTheater, 'Greidhoek' Festival en het MadNes Festival van Ameland.

Je stem uitbrengen kan hier. Dat doe je door middel van je Facebook account (Dit is enkel om je stem te registreren, je persoonlijke gegevens zullen niet worden opgeslagen). Stemmen kan tot maandag 5 december 12.00 uur.

MadNes was in 2014 ook al eens genomineerd voor de FPA. Toen won het festival niet, maar MadNes was wel heel content met de nominatie. De prijs is een bokaal, de eer en een boel publiciteit.

 lees hier meer over MadNes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *