MadNes Ameland in volle zon

NES – MadNes treft een prachtig zonning weekend met net genoeg wind om de beginnende surfers en suppers de beginselen van de watersport bij te brengen. Wie moe is van de clinics zijgt neder op het strand en bakt bruin, wie er nog niet genoeg van heeft gaat hoela hoepen op het centrumterrein. MadNes, het surf- en muziekevenement van Ameland, staat of valt niet met een zonnige dag, maar mooi weer is wel een bonus.

MadNes paart surfen, skaten en muziek aan plezier op het strand en in de Noordzee. Dit weekend vindt het zesde MadNes festival plaats.

MadNes: “Kite-, wind- en golfsurfen tot je erbij neer valt met eigen materiaal, demo materiaal of tijdens de clinics. Daarna één van de twee halfpipes onveilig maken, los gaan bij 25 dikke bands en DJ's en rondjes draaien in het kleinste reuzenrad van Europa.” Kijk voor meer informatie op www.madnesfestival.nl

 >>> lees hier meer over MadNes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *