Maaltijdboxen op Ameland

AMELAND – Voorlopig zullen er niet meer maaltijdboxen geleverd worden op de Waddeneilanden. Zo blijkt uit onderzoek van Maaltijdboxen.net. Eilandbewoners kunnen momenteel alleen nog terecht bij HelloFresh. 

Waar andere webwinkels het leveren naar de Waddeneilanden steeds sneller toe gangbaar maken, lijken de maaltijdboxen achter te lopen. De grootste oorzaak blijkt de beperkte afzetmarkt en het beperkte bezorg gebied van leveranciers. Een woordvoerder van Marley Spoon geeft aan dat de optie bespreekbaar is als de volume hoger wordt. Ook Mathijs maaltijdbox staat open voor een levering aan de eilandbewoners bij voldoende vraag.

HelloFresh is het enige bedrijf dat er in geslaagd is om boxen te leveren op de Waddeneilanden. Dat blijft het bedrijf doen. Op de andere Waddeneilanden kan er alleen op Texel bij de Albert Heijn een AH box worden opgehaald.

Bron: maaltijdboxen.net

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *