Livestream Burekermis

BUREN – Buren viert elk jaar in oktober haar dorpsfeest. In dit jaar van coronadreiging is dat anders dan andere jaren. Evenementen worden afgelast en zo ook de Burekermis. Buren heeft een alternatief bedacht in de vorm van livestream activiteiten. 

Buren heeft BurenTV opgezet, te volgen via de Facebook pagina van de vereniging. Dorpsbelang Buren: "We hebben met de uitzendingen van BurenTV en het Seumerfest (gezamenlijk met stichting Midzomerfeest) al een aantal livestream activiteiten georganiseerd die zeer goed zijn ontvangen. Er is alleen wel een maar… de activiteiten brengen toch de nodige kosten met zich mee terwijl alle (bar)opbrengsten voor ons dit jaar wegvallen. Daarom willen we jullie vragen om een donatie te doen zodat wij kosten neutraal een livestream editie Bure kermis 2020 kunnen organiseren. Hoe meer er binnen komt, hoe meer we uit kunnen pakken!"

doneren kan hier

Dossier Corona

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *