LF2018 Monopoly

LEEUWARDEN – Ter opluistering van Leeuwarden-Fryslân als culturele hoofdstad van Europa is er een LF2018 Monopoly ontwikkeld dat sinds deze week te koop is in de supermarkten van Poiesz. Amelanders zullen er wat moeite voor moeten doen om een exemplaar te bemachtigen want een Poiesz supermarkt is niet op het eiland. Het LF2018-spel is een initiatief van Alexander Henneke van Xapa Hospitality Solutions.

Het exclusieve Monopolyspel is in een beperkte oplage gemaakt. De elf steden staan er op, het Skûtsjesilen en de Elfstedentocht, het Fries Museum en het Woudagemaal. Uiteraard de Oldehove, Afsluitdijk en Wadden. De bekende straten en pleinen uit de gemeente en provincie zijn verwerkt in het spel. De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: zijn allemaal aangepast aan LF2018.

Regelmatig komen er speciale edities van het Monopolyspel uit. Zo is er een Fletcher Hotel-editie en hebben de eilanden Texel, Vlieland en Terschelling hun eigen Monopoly. Ameland en Schiermonnikoog moeten het tot op heden nog zonder eigen spel doen, maar daar kan de middenstand van de eilanden zo verandering in brengen. De geïndividualiseerde Monopolyspellen kun je laten maken via Identity Games.

lees hier meer over Monopoly

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *