Ledendag LTO Noord regio Noord met minister Piet Adema

DRACHTEBN – Op woensdag 14 december organiseert LTO Noord haar ledendag in Schouwburg De Lawei in Drachten. Het thema van dit jaar is ‘Toekomst: Hoe dan?’

Regiovoorzitter Trienke Elshof: “De Nederlandse landbouw staat voor grote veranderingen. Alle boeren en tuinders hebben behoefte aan toekomstperspectief, maar verkeren nog in grote onzekerheid. Op deze ledendag kijken we met een positieve blik naar de toekomst.”

Als hoofdspreker vertelt de nieuwe minister van LNV Piet Adema hoe hij samen met de sector wil werken aan een toekomstbestendige landbouw. Verder geven voorzitter Sjaak van der Tak en directeur Hans Van den Heuvel van LTO Nederland een toelichting over hun toekomstvisie en de landelijke lobby. En visser Louwe de Boer uit Urk, van de Ekofish Group weet als geen ander het publiek voor zich te winnen met zijn verhaal over de visserij die in een moeilijke tijd vernieuwende visserijtechnieken inzet voor een duurzame toekomst.

Bron LTO Noord

lees hier over het boek Boeren op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *