Laatste draaidag Penny’s Film

HOLLUM – De opnames op Ameland voor de film Penny’s Shadow zitten er op. Gisteren was de laatste draaidag. Op het strand ten zuiden van het badstrand werden de restshots geschoten van het kite ongeluk dat hoofdrolspeler Kai (Levi van Kempen) krijgt. Ook Lisa (Liza Sips), Tess (Valerie Poss) en Shetlander Rakker en Shadow zijn op het strand.

Aan de duinrand staat de Strandjutter, de overdekte wagen die normaal gebruikt wordt voor strandritten. De Strandjutter is de verwarmde oase in de zandstorm. Steven de Jong en crew en cast kregen op hun laatste draaidag stuifzand en vlagen windkracht 9 voor de kiezen. De golven zijn wild en schuim rolt over het strand. Het is maar goed dat de echte kitesurfscènes vorige week al opgenomen met Amelander kitesurfer Esther Oud als stand-in.

Voor regisseur Steven de Jong is het ook de laatste draaidag op Ameland. De man uit Hartwert komt zeker terug naar het eiland dat hij in zijn hart sloot. Misschien zelfs om een vakantiehuisje te kopen. De sfeer op Ameland beviel hem zeer.

De film Penny’s Shadow draait volgende zomer in de bioscopen.

>>> bekijk hier Ameland Journaal 8 met beelden van de figuranten op het strand van Ameland

Download hier de Ameland iPhone app 

of bezoek de mobiele website www.ameland-actueel.nl (speciaal voor de andere smartphones) en neem het Ameland nieuws mee in je binnenzak. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *