Laat eens wad van je horen

HOLLUM – “Laat eens wad van je horen”, dat is het motto van Waddenpost. Het online waddenplatform, dat 3 augustus online ging, ademt van onder tot boven het waddengebied. Waddenpost ontsluit artikelen, blogs, gedichten, foto’s en filmpjes van een grote verscheidenheid aan onderwerpen met één grote gemene deler: het waddengebied. De rode draad wordt gevormd door de wetenswaardigheden over de Waddenzee, de Waddeneilanden en de waddengemeenten op het vasteland van Denemarken, Duitsland en Nederland.

Of het nu gaat over de natuur, cultuur of het weer; alle onderwerpen passeren de revue in woord, foto of bewegend beeld. Waddenliefhebbers kunnen zelf bijdragen aan Waddenpost en er straks nog aan verdienen ook. Bij de bijdragen van de Waddenposters worden advertenties van Google AdSense vertoond. Wie regelmatig publiceert kan er maandelijks de kosten van zijn smartphone mee verdienen. Wie er echt voor gaat zitten kan een aardige aanvulling van zijn inkomen scoren.

Neem een kijkje op www.waddenpost.nl en maak, als je bij wilt dragen en wilt verdienen, een account aan. In beide gevallen is het ‘genieten van het wad’ geblazen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *