Kunstmaand Ameland uit Bernhard Fonds


LEEUWARDEN – Stichting Kunstmaand Ameland ontvangt uit het Prind Bernhard Fonds een bedrag van €5.000 voor de Kunstmaand Ameland 2014. Van 1 tot en met 30 november exposeren ongeveer 70 kunstenaars hun werk op het eiland. Ieder jaar selecteert Stichting Kunstmaand Ameland een internationaal gezelschap van toonaangevende kunstenaars uit Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen worden bijzondere initiatieven en talent gestimuleerd. Als inspirator van hedendaags mecenaat geeft het Prins Bernhard Cultuurfonds particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie. Het Prins Bernhard Cultuurfonds Fryslân is een van de twaalf provinciale afdelingen.

lees hier meer over Kunstmaand Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *