Kunstmaand Ameland inspireert meer locaties

HOLLUM – Kunstmaand Ameland inspireert eilanders en bezoekers, bedrijven en galerieën om samen met de Kunstmaand op te trekken en ook kunstwerken te exposeren. Zonder Kunstmaandvlag, maar zeker leuk om te bezoeken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het Atelier van Anna van Ameland aan de Ballumerweg in Nes of Onder de Vuurtoren in Hollum. Juweeltjes van tentoonstellingen en mooie intitatieven die de Kunstmaand nog rijker maken dan hij al is.

De Eigen expo's tijdens november zijn in de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl geclusterd in een eigen categorie: Kunstmaand – eigen expo.

Hebt u ook een tentoonstelling die speciaal in november open is en die in de app niet mag ontbreken, neem dan contact op met PA via het contactformulier.

⇒ lees hier meer over de app

⇒ lees hier meer over Kunstmaand Ameland

⇒ bekijk hier de app op de pc – klik op Locaties > Attractie & Museum & Route om de Kunstmaandlocaties te vinden

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *