Kunstmaand Ameland 2012

NES – November is de maand van de kunst op Ameland. Over het gehele eiland is het een maand lang genieten van kunst, cultuur en de ingetogenheid van het novemberlandschap. De Kunstmaand is een eilandbrede expositie waar de zee de grens aangeeft.

In de inspirerende omgeving van Ameland exposeren van 1 tot en met 30 november 2012 bijna 70 kunstenaars hun werk. De kunstenaars komen uit Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden en vertegenwoordigen diverse disciplines. Naast schilderkunst is er onder meer fotografie, video-art, beeldhouwwerk, textiel, glaskunst en keramiek te bezichtigen. Breed is de ook de variatie in stijlen. Die beweegt zich tussen het meest realistische detail en de totale abstractie in uiteenlopende materialen en technieken. 

De officiële opening van Kunstmaand Ameland is op zaterdag 3 november.

De locaties waar wordt geëxposeerd zijn te vinden in de iPhone app Ameland Actueel en in de mobiele website ameland-actueel.nl .

Het is de Favoriet in App Store Ameland.

>>> lees hier over Kunstmaand Ameland

Faber Beheer

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *