Kunstmaand Ameland 2011

NES – Het is november; de Kunstmaand is begonnen.

Van 1 t/m 30 november exposeren 60 kunstenaars hun werk op binnen- en buitenlocaties op Ameland. De kunstenaars komen uit Zweden, Denemarken, Duitsland en Nederland.

In  en rond alle vier de dorpen zijn er exposities in origineel en smaakvol ingerichte ruimtes. In hotels, appartementengebouwen, kampeerboerderijen, campingrecreatieruimtes, kerken, gemeentehuis, galeries en in het landschap.

Thema voor dit jaar is Eb & Vloed; de dynamiek van de getijden.

In deze derde lustrum-editie van de Kunstmaand Ameland kijkt de organisatie terug op 15 jaar Kunstmaand en blikt men vooruit naar de toekomst. De parels uit de voorbije jaren en de wensen voor de toekomst  naast elkaar in een  eilandbrede expositie van ongekende kwaliteit.

Tijdens de Kunstmaand zijn er op zaterdagavonden diverse podiumkunsten te genieten.

Tevens worden er tijdens de Kunstmaand workshops georganiseerd voor die bezoekers die het leuk vinden zelf eens aan kunstzinnige expressie te doen. De workshops worden gegeven door kunstenaars die zelf ook exposeren op Ameland.

Openingstijden Kunstmaandlocaties: dinsdag t/m zondag 11.00-17.00 uur.

>>> alle Kunstmaandlocaties staan in de iPhone app Ameland Actueel en de m.site ameland-actueel.nl.

De app en mobiele website zijn gratis te downloaden en geven een handzame wegwijzer op uw smartphone.

>>> lees hier meer over de app Ameland Actueel

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *