Kofferbak Concert

ITENS – Sander Metz, opgegroeid op Ameland, is muzikant. Hij is de helft van het duo Van Geeft’M, samen met Amelander Marijn Oud.

Metz haalt een nieuwe vorm optreden uit de hoge hoed. Heeft Ballum zijn Kofferbakverkopen, zo heeft Sander Metz zijn Kofferbak Concert.

De kofferbak is de laadruimte van zijn gele autootje, dat versiert is met muzieknoten met daaronder de naam van zijn website.

Sander Metz woont al een paar jaar niet meer op Ameland maar komt er regelmatig voor familiebezoek en om op te treden. Dat kan nu ook vanuit de kofferbak. Leuk voor een feestje, op een terras, als verrassingsconcert of concertcadeau.

De muzikant van het Kofferbak Concert heeft muziek in huis voor elke leeftijd en elke gelegenheid. Feestnummer, luisterlied: Metz tovert het uit zijn gitaar en stem.

Het Kofferbak Concert is te boeken via www.sandermetz.nl

 

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *